The Great Laurette - Laurette Is Good For You.

Finns så mycket att titta på

När det kommer till inredning så finns det verkligen så mycket som man kan hitta om det på nätet. Att kolla inredning på nätet är en bra ide om man vill få lite tips och idéer på vad man ska göra och fixa. Ja det är härligt att det finns så mycket att få inspiration ifrån och det göra det helas mycket roligare tycker jag.

Ja jag tycker verkligen om att kolla inrednings tidningar och bloggar som har bra idéer för att inreda. Det ger en så bra idéer om hur jag skulle vilja göra om hemma. För det vill jag och jag ser fram emot att få göra iordning och fixa och göra fint precis så som jag vill ha det.

Finns så mycket att välja på bara..

Ja det är ju det som är lite svårt, att veta vad man ska välja. Vilken stil ska man gå på? Vilka fager ska man välja? Ja det finns ju så mycket fint och så mycket som jag gärna skulle vilja ha hemma men det är inte alltid så lätt att veta vad man ska välja av dom sakerna.
Men det är väl bra att känna sig för och ta en sak i taget och se hur det känns. Att inte stressa fram hur man vill ha det utan ta det lite lugnare och se vad som kan växa fram. Inte sätta upp tavlor på en gång utan att känna sig fram lite först och se vad som passar bäst och ta det lugnt.
Det tror jag kan vara ett bra tips för den som vill göra om hemma och göra det fint. Ta det lite pö om pö så kommer det att bli hur bra som helst. Och att blanda material och saker så att det får en härlig känsla. Det är också något som blir väldigt fint.